Bits and bites
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Bits and bites

Kruip in de huid van jou karakter en breng een bezoek aan Bloody High!
 
IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen
Soms kan het zo zijn dat je niet kunt inloggen omdat de gebruikersnaam die je hebt gekozen al bestaat en dat je er een een punt of cijfer achter hebt gezet. Houd er rekening mee met inloggen dat het zo kan zijn dat we het leesteken hebben weggehaald.

 

 Een verzameling druppels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Desteny

Desteny

Aantal berichten : 195
Registratiedatum : 11-05-12
Woonplaats : Ergens op de wereld...

RPG profiel
Partner: Bjorn

Een verzameling druppels Empty
BerichtOnderwerp: Een verzameling druppels    Een verzameling druppels Icon_minitimedi aug 21, 2012 4:38 am

Ik liep naar de waterval. Ik zocht iemand. Kathrine, van haar had ik al een tijdje niks gehoord. Bij de waterval hoorde ik zacht gesnik ik gluurde om de hoek. Daar... Ik schrok van wat ik zag. Kathrine met een baby in haar hand. Ik flitste naar Kathrine en zei "Zo Kathrine... Wat ben je met dat onschuldige babytje van plan he? Opeten?" Ze stond boos op en liep met grote stappen op me af. "WAT!!! Waarom zou ik zo een babytje opeten, ik heb ook een hart hoor! Ik heb haar toevallig net gered van een paar wolven boys!" Wat? Van wolven... Wat deed zo een klein babytje bij die wolven! "Maar Kath? Wat ben je ingodsnaam met die baby van plan?" Ze keek naar het babytje en aaide over haar bleke koppie. "Opvoeden, in ieder geval ben ik niet van plan om haar terug te brengen naar die wolven. Ik ben toch niet achtelijk ofzo!" Ik liep op de baby af en keek recht in die blauwe heldere ogen. "Wat is het dan Kath? Een wolf? Vampier?" "Nee Des... Volgens mij... is het een mens!" Ik keek haar geschrokt aan. "En hoe was je dat van plan meid! Een baby in een school vol met bloeddorstige vampiers. Dat wordt dan nog is wat!"
Terug naar boven Ga naar beneden
katherine

katherine

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 16-08-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : Mensen bijten

RPG profiel
Partner:

Een verzameling druppels Empty
BerichtOnderwerp: Re: Een verzameling druppels    Een verzameling druppels Icon_minitimedi aug 21, 2012 6:05 am

ik zat snikkend onder de waterval. het babytje in mijn armen was gelukkig stil. na een uur huilde het niet meer. ik mocht eigenlijk niet naar buiten maar ik had schijt aan de regels. Desteny ook. ik had haar trouwens al een tijdje niet meer gezien. waar zou zij uithangen? ik snikte nog een beetje na. de weerwolven waren zo angstaanjagend geweest maar ik zou het mezelf nooit vergeven als ik het babytje zou laten sterven. opeens rook ik een eigenaardige geur. ik rook nog eens goed en ontdekte dat de geur van het babytje kwam. ik verschoonde het en zag dat het een meisje was. ze was zo schattig en ik was vast besloten om haar op te voeden. ik noemde haar Flora. ik was een beetje tegen Flora aan het praten toen ik de stem van Desteny naast me hoorde. "Zo Kathrine... Wat ben je met dat onschuldige babytje van plan he? Opeten?" boos stond ik op en liep wat dichter naar haar toe. "WAT!!! Waarom zou ik zo een babytje opeten, ik heb ook een hart hoor! Ik heb haar toevallig net gered van een paar wolven boys!" zei ik verontwaardigt. waarop Desteny antwoorde: "Maar Kath? Wat ben je ingodsnaam met die baby van plan?" ze keek naar het babytje en aaide over haar bolletje. "Opvoeden, in ieder geval ben ik niet van plan om haar terug te brengen naar die wolven. Ik ben toch niet achtelijk ofzo!" zei ik vast beraden. maar ik zag meteen dat ze het er niet mee eens zou zijn. "Wat is het dan Kath? Een wolf? Vampier?" maar ik dacht daar niet aan. "Nee Des... Volgens mij... is het een mens!" ze schrok overduidelijk en stapte meteen opzij."En hoe was je dat van plan meid! Een baby in een school vol met bloeddorstige vampiers. Dat wordt dan nog is wat!" ik wist dat ze gelijk had. maar ik wilde hoe dan ook Flora beschermen. " ik kan haar niet meer laten gaan Des! ik heb haar al een naam gegeven!" ze keek me vragend en verontwaardigt tegelijk aan. " nou... hoe heet-ie?" " ZE heet Flora. het kan me niks schelen hoe ik het ga doen. ik zal Flora hoe dan ook met mijn leven beschermen!" Desteny keek me vragend aan. ze was al weer wat rustiger. " maar waarom ben jij ineens zo hecht met baby's? je hebt zelf gezegd dat je er nooit een zou willen?" " luister Des, ik ga je iets vertellen dat je niet mag doorvertellen! ik ben uit mijn familie gestoot omdat ik een kind kreeg voordat ik was getrouwd. ze hebben het kindje bij me weg gehaald. ik mocht haar niet eens 1 keer vast houden. ze werd meteen afgevoerd!" ik moet ineens heel hard huilen.... ik zal die baby beschermen het mag niet nog eens gebeuren!
Terug naar boven Ga naar beneden
Kate
school medewerker
school medewerker
Kate

Aantal berichten : 317
Registratiedatum : 10-05-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Nederland =D

RPG profiel
Partner: Love, you make me feel Iam alive again. But I don't know if that's a good feeling...

Een verzameling druppels Empty
BerichtOnderwerp: Re: Een verzameling druppels    Een verzameling druppels Icon_minitimedi aug 21, 2012 6:24 am

De zachte bodem van de bosgrond veerde onder mijn voeten. Gouden sandalen en een blauwe jurk. Ik was mooi gekleed voor een gelegenheid in het bos, een momentje voor mezelf, als vampier. Ik haalde mijn neus op en rook van alles. Maar wat me het meest interesserde was de lucht van een hinde. Ik herkende die geur op honder kilometer afstand nog. Ik dacht ook niet dat ik het ooit zou vergeten. Ik flitste naar een boom en gooide mezelf er geruisloos tegenaan om naar mijn prooi te kijken. Ze stond versuft op gras te kauwen, maar het was een mooi beest. Ik likte langzaam over mijn lippen en wachtte het juiste moment af. Daar had ik tegenwoordig genoeg beheersing voor. Ik lachte een vals glimlachje toen de hinde net een andere kant opkeek omdat er een vogel opvloog uit de bomen. Ik flitste op haar af en beet in haar flank. Het beest spartelde wild en trapte me een paar keer, maar ik voelde er niets van. Zeker niet toen het bloed eenmaal door mijn keel stroomde. Het was heerlijk bloed, misschien een beetje planterig. Daarom hield ik van poema, omdat ze vleeseters waren en dus meer naar mens smaakte. Maar ik had lang genoeg gezocht en nergens een poema te bekennen. Toen de dorst echt begon te dringen en er een aantal steekvlammen begonnen op te laaien zocht ik maar naar de dichtsbijzijnde prooi. Het beest spartelde steeds langzamer tot het uiteindelijk niet meer bewoog. Ik dronk haar tot de laatste druppel leeg en was blij eindelijk iets in mijn maag te hebben. Ik wiste al de sporen van het drinkfestijn uit en bekeek tevreden het resultaat. Lang zou ik de dorst niet onder controle hebben maar ik kon tenminste op een iets minder regenachtige dag naar vleeseters zoeken. Eigenlijk had ik zin in nog wel een hert. Ik spitste mijn oren totdat ik stemmen op het schoolplein kon horen en luisterde naar alles. Plotseling ving ik een maar al te interessant gesprek op, de stemmen van leerlingen van school. Vampiers, Desteny en.. Katherine? Ik kon op zijn minst gaan kijken, hun gesprek eiste mijn aandacht. Ik kwam aangelopen bij de waterval en Desteny en Katherine waren druk aan het ruzien. Ik besloot om dichterbij te komen, maar langzaam. Ik bekeek het eens goed. Was dat... Een baby? Een mens?! Dit kon niet. Uit het gesprek maakte ik op dat het ging om een meisje dat Katherine van de wolven had gered. "luister Des, ik ga je iets vertellen dat je niet mag doorvertellen! ik ben uit mijn familie gestoot omdat ik een kind kreeg voordat ik was getrouwd. ze hebben het kindje bij me weg gehaald. ik mocht haar niet eens 1 keer vast houden. ze werd meteen afgevoerd!" Het werd steeds sappiger. Maar hoe dan ook kon ze het kind niet houden, ik moest iets doen. "Zo, en wat denken jullie in je handen te hebben?"
Terug naar boven Ga naar beneden
https://bitsandbites.actieforum.com
Desteny

Desteny

Aantal berichten : 195
Registratiedatum : 11-05-12
Woonplaats : Ergens op de wereld...

RPG profiel
Partner: Bjorn

Een verzameling druppels Empty
BerichtOnderwerp: Re: Een verzameling druppels    Een verzameling druppels Icon_minitimewo jan 23, 2013 5:47 am

Ze wist dat ik gelijk had, dat zag ik aan haar. Maar ze had overduidelijk geen benul van waar ze mee bezig was. Ik kon proberen om haar om te praten. Maar dat zou een falend plan zijn. Toen ik Kathrine naar de baby zag kijken zag ik haar stralen van geluk. Dit was voor haar gemaakt. Al vroeg ik me wel af of ze zich in bedwang kon houden. " ik kan haar niet meer laten gaan Des! ik heb haar al een naam gegeven!" Ik hoopte dat ze Haar liefde voor de baby leek erger en erger te worden. Maar om tegen haar te gaan schreeuwen... Hier, leek me ook niet verstandig. " nou... hoe heet-ie?" " ZE heet Flora. het kan me niks schelen hoe ik het ga doen. ik zal Flora hoe dan ook met mijn leven beschermen!" Ik keek haar vragend aan en begon te zacht te lachen. Fiona was toch geen naam voor een baby. Maargoed, zij wou het zelf , " maar waarom ben jij ineens zo hecht met baby's? je hebt zelf gezegd dat je er nooit een zou willen?" " luister Des, ik ga je iets vertellen dat je niet mag doorvertellen! ik ben uit mijn familie gestoot omdat ik een kind kreeg voordat ik was getrouwd. ze hebben het kindje bij me weg gehaald. ik mocht haar niet eens 1 keer vast houden. ze werd meteen afgevoerd!" ~e ging zitten op de rots achter haar en begon zachtjes te snikken. Dit was onbekend terrein voor mij. Ze leek altijd zo een harde tante. Maar ik was ook wel opgelucht dat ze toch gevoelens had. `opeens kwam Kate in grote passen aanlopen. En ik fluisterde naar Kathrine, "Verstop haar!" Maar het was al telaat...

_________________
Een verzameling druppels Ik_ben10
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Een verzameling druppels Empty
BerichtOnderwerp: Re: Een verzameling druppels    Een verzameling druppels Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een verzameling druppels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Bits and bites :: Schoolterein :: De waterval-
Ga naar: